Svěříte větnamcům své nehty?

06.09.2009 15:55

Nehtová studia mají v poslední době velmi silného konkurenta. Vietnamští nehtoví designéři začínají českým nehtovým studiím konkurovat nebývalou silou. Jejich služby vyjdou daleko levněji, poskytují slevy až padesát procent při následném doplnění odrůstajících nehtů, zkrátka do tohoto bysnysu se pustili s vervou sobě vlastní.

Bohužel s nízkou cenou je spojena i nízká kvalita. Používají mnohdy nekvalitní přípravky, které velkou měrou poškozují původní nehty. Prvotním výsledkem jsou sice krásné umně zhotovené nehty za nízkou cenu a zákaznice jsou spokojeny, avšak pouze do doby, než se rozhodnou umělé nehty odstranit. Šok při pohledu na zničené, roztřepené, poškozené a suché nehty bývá nemalý. Náprava potom bývá mnohem nákladnější a složitější, než-li předešlé pořízení nehtů. Poškozené a oslabené nehty potřebují zvýšenou péči a jejich regenerace není krátkodobou záležitostí. Poškození nehtového lůžka si většinou žádá návštěvu u odborníků i kožních lékařů.

—————

Zpět





https://www.salony-krasy.cz/forum/nehtova-studia/251/

Milé dámy, dívky, ženy – jsem chemik a nemám zájem Vám říkat co máte dělat a kam máte chodit. Manželka a dcera u těch ťamanů byly, obě skučely už druhý den i když nehty byly pěkné. Vím co dokáže chemie, tak jsem se tam šel podívat hned ráno cestou do práce, Nebudu se rozepisovat-bezpečně jsem poznal výrazný odér materiálu který si ty slečny připravovaly. Myslím si že chlornan sodný jako vysoce agresivní zejména v technické podobě skutečně nepatří do kosmetickým materiálům a akryl který jsem svým holkám pomáhal odpilníkovat jsem si hodil na analýzu – obsahoval všechna možná rezidua včetně lápisu. Dodavatele jejich materiálů raději znát nechci – jen to považuji za velký hazard a riziko. Při manipulaci s tímto materiálem je povinná rouška nebo filtr, je agresivní a leptá cokoliv.